« Tagasi

KUTSE Prantsusmaa sihtturu seminar toidusektorile 29.01.2020 Tallinnas

EAS koostöös Maaeluministeeriumiga kutsub Eesti toidusektori ettevõtteid Prantsusmaa sihtturu seminarile.

Enam kui 67 miljoni elanikuga on Prantsusmaa suuruselt teine turg Euroopas. Toiduainete turul hindavad prantsuse tarbijad üha enam kvaliteeti ning maaletoojad otsivad innovaatilisi tooteid. Juba mitu aastat järjest on mahetoodete tarbimine tõusuteel. Eesti maitsed on käesoleval aastal Prantsusmaal fookuses tänu kokandusvõistluse Bocuse d´Or eelvooru toimumisele Tallinnas. Samuti toimub Pariisis 2020. a oktoobris rahvusvaheline toidumess SIAL.

Tule kuulama, milliseid võimalusi pakub Prantsusmaa Eesti toiduainete sektori ettevõtetele!

Kuupäev: 29. jaanuar 2020.
Kellaaeg: 9.30 -13.00 (B2B kohtumised peale seminari kuni kella 15.30)
Koht: Hotell Radisson Olümpia Alfa 1 saal.

Seminaril räägivad Prantsusmaa toiduainete sektori tendentsidest ning prantslaste tarbimisharjumustest maaletooja Taste Distribution ostujuht Arthur Harnois ning agentuuri Wabel kaasasutaja Aurélien Van Berten.

Tarmo Virki Eesti ettevõttest Lahhentagge jagab oma kogemuslugu koostööst Pariisi ühe prestiižikama poeketi Bon Marché La Grande Epicerie gurmeekauplusega.

Registreerimine: seminaril osalemine on tasuta, kuid vajalik on eelregistreerimine hiljemalt kolmapäeval, 22. jaanuaril EASi veebilehel http://www.eas.ee/sihtturuseminar

Lugupidamisega

_________________________

Mari Abel
assistent
Ettevõtluse keskus
Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus
Tallinn (Lasnamäe 2) - ruum 320
Mob: +372 5240 417
Tel: +372 627 9776
Mari.Abel@eas.ee

www.eas.ee

www.facebook.com/EnterpriseEstonia